Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

γεώργιος δελησ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Το 1997 ίδρυσε την εταιρεία με την επωνυμία “ΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”. Ύστερα από μια συνεχή και επίπονη επαγγελματική πορεία στα εργοτάξια έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία απαιτητικά και υψηλής δυσκολίας έργα, με αποτέλεσμα να έχει εδραιώσει σχέσεις συνεργασίας με αξιόλογες τεχνικές εταιρείες στον χώρο αλλά και με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες ιδιώτες.

Βασιλειοσ Γ. δελησ

Πολιτικός Μηχανικός

Έπειτα από μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική, Master of Engineering Management, εργάστηκε σε θέσεις κλειδιά για τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του κόσμου.

Έχοντας εργαστεί σε έργα όπως ουρανοξύστες 67 ορόφων κάτω από τις πιο υψηλές προδιαγραφές, LEED κτιριακές πιστοποιήσεις, αυστηρά μέτρα ασφαλείας και απαιτητικά χρονοδιαγράμματα φέρνει την τελευταία λέξη στην διαχείριση έργων και τεχνικές value engineering για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων για τον ελάχιστο προϋπολογισμό.

Ασημακησ Γ. δελησ

Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. – Systems Integrator

Είναι συνιδρυτής της εταιρείας ΔΕΛΗΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΤΙΡΙΑΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ , η οποία είναι από το 2016 η φυσική μετεξέλιξη της εταιρείας ΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Έχει καταφέρει να συνάψει επιτυχημένες συνεργασίες με αναγνωρισμένης αξίας μελετητικές εταιρείες στον χώρο (LDK Consultants , ΔΕΚΤΗΣ Σύμβουλοι Μηχανικοί). Είναι πιστοποιημένος ΚΝΧ Partner και LEED Green Associate.

0
years of experience
0 +
COmpleted projects